Güven; “Futboldan Çok, Futbol Dışı Sorunlarla Uğraşıyoruz!”

0
77

İskenderunspor 1967’nin Teknik Direktörü Can Güven, takımın son durumu hakkında bilgiler verirken, futboldan çok futbol dışı sorunlarla uğraştıklarına dikkat çekti. Tüm olumsuzluklara rağmen, futbolcularının sahada iyi mücadele ettiğini söyleyen Güven, futbolun şansızlıklarını yaşadıklarını belirtti.

Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini söyleyen Teknik Direktör Can Güven; “Futboldan çok futbol dışı sorunlarla uğraşıyoruz. Yalnız iyi niyetli yönetim kurulu üyeleri sayesinde ayakta durmaya çalışıyoruz fakat bu da yeterli gelmiyor. Futbolcularımız, kafalarında sıkıntılar varken kendilerini futbola çok iyi adapte edemiyorlar. Kimisi ailesini geçindirmek gibi sorumluluğunu yerine getirmenin sıkıntısını yaşıyor. Bu ve bunun gibi sıkıntılardan dolayı takımdan gerekli verimi ve istenilen randımanı da alamıyoruz. Bunun yanında da kadromuz istediğimiz düzeyde olmayınca da bu kötü gidişin önüne geçmekte zorlanıyoruz. Aslında takımımız sahada iyi mücadele ediyor fakat bu iyi futbolu skora yansıtamıyoruz. Şansız futbolun şansızlıklarını yaşıyoruz” dedi.

Takımın moral ve motivasyonunu ne kadar sağlamak isteseler de bunda zorlandıklarını ifade eden Güven, takıma ekonomi anlamda iyileştirme yapılması halinde takımın düzeleceğini kaydetti.

Bıçak Kemiğe Dayandı, Futbolcular Kenti Terk Etti

Öte yandan Mavi-Turunculu futbolcuların sahipsiz kaldıkları gerekçesiyle şehri terk ettikleri öğrenildi. Yeni yönetimin oluştuğu gün umutlanan futbolcular, seçimden bu yana 3 ay geçmesine karşın sadece 3-4 yöneticinin takımı yürütme çabası sonun çileden çıktı.

Maddi sıkıntılarla boğuşan takıma hiç kimsenin destek vermemesi ile maddi krizi aşamayan İskenderunspor 1967, şu anda daha büyük kriz ile karşı karşıya kaldı. Takım futbolcularının tesislerden ayrılarak kenti terk ettikleri belirtilirken, Pazar günü oynanacak olan maça çıkıp çıkmayacakları ise bilinmiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here