Güven Dünya’nın En Küçük Transmikserini Üretti

0
62

43 yıldır İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, hazır beton, çimento, hafriyat, yem, gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği araçlarla adından her zaman başarıyla söz ettiren ve ülkemizin gururu olmaya devam eden Güven Makine bir ilke daha imza atarak 4m³ kapasiteli “dünyanın en küçük transmikserini” üretti.

Güven, dar yollar için ürettiği dünyanın en küçük transmikseri; 4m³ nominal kapasiteli olup kazanın iç helezonları dahil olmak üzere tamamı Hardox 450 Hbw aşınmaz plakalardan imal edildi. Güçlü yapısı ve sağlamlığıyla yıllara meydan okuyan 4m3 Transmikser Mercedes Benz Arocs 1833 kamyon için Güven’in Fransa bayisine gönderildi. Özellikle dar yollar için ve inşaatlardan istenen daha az çimento ihtiyacını karşılamak için üretilen 4m³ Transmikser kullanım kolaylığı bakımından da tercih edilmektedir.

Güven’in 2020-2021 hedefleri arasında üretim kapasitesinin arttırmak, inşaat ve nakliye sektörüne daha fazla çözüm ortağı olmak ve mevcut olan ihracat ülkelerini daha da fazlalaştırmak şeklinde belirleyen firma ülkemiz bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edecektir.

“En İyiler Her Zaman Güvenle İlerler” mottosuyla üretim yapan Güven, satış sonrasında müşterisine destek vermeye devam etmektedir. Ürettiği kaliteli ürünlerin yanı sıra müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz doldurmaya devam etmektedir.

3D bilgisayar teknolojisini kullanarak tasarım harikası ürünler yapan Güven, bu konuda her zaman öncü konumda yer alıp ülkesini başarıyla temsil etmiştir. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here