Gündel, Bölge Şampiyonasına Katılacak Takımı Tebrik Etti

0
24

İskenderun Pota Basket GSK U14 Kız ve Erkek takımları Hatay Finali oynamasıyla 7-9 Şubat tarihlerinde yapılacak olan bölge müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

İskenderun Pota Basket GSK Antrenörü Ümit Obuz, bölge müsabakaları katılmaya hak kazanan kız ve erkek takımı sporcuları ile birlikte İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel’i makamında ziyaret ederek takımın formasını hediye etti.

Takım antrenörü ve sporcuları tebrik eden İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel; “İskenderun Pota Basket GSK olarak sezon başında hedefledikleri U14 takımlarıyla Hatay’da başarıyı yakaladı. Oyuncularımızı özverilerinden ve mücadelelerinden dolayı kutluyorum. İlk hedefleri kızlarda 7-9 Şubat’ta Mersin’de ve erkeklerde ise aynı tarihlerde Gaziantep’te yapılacak olan Bölge Şampiyonası’nda başarılı olmak ve ardından Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmaktır. Hatay’ı ve İskenderun’u başarıyla temsil ederek, kupaları ilimize getirmek için mücadele edeceklerine inancım tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

İskenderun Pota Basket GSK U14 Kız takımı bölge müsabakaları için 7-9 Şubat tarihlerinde Mersin’de, U14 Erkek takımı ise aynı tarihlerde Gaziantep’te Bölge müsabakalarını oynayacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here