Güler; Hatay İçin Büyük Projelerimiz Var”

0
132

Ak Parti HBB Adayı Güler, Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

Ak Parti Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği kentimizde Banka Dingil’i de ziyaret eden Güler’e ziyaretinde Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Pakize Ulutaş ve yönetimi, kadın kolları, il yöneticileri, İskenderun belediye başkan aday adayları ve partililer eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “2019 Mart ayında yapılacak seçimlere sıkı bir şekilde teşkilat olarak hazırlanıyoruz. Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Önümüzdeki seçimler çok önemli. Ak Parti Hatay teşkilatımız bütün kurumlarıyla yerel seçimlere hazır. Ev ev, kapı kapı dolaşıp çok çalışacağız” dedi.

“Milletimizin Teveccühünü Görüyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni mutlaka alacaklarını belirten Güler; “Allah’ın izniyle kazanacağız. Milletin derdini kendi derdi olarak görüp çözme noktasında irade gösteren bir teşkilatımız var. Ve bunu sahada Hatay Büyükşehir Belediyesi bizde olmamasına rağmen bunu net olarak milletimizin teveccühü ile görüyoruz. Hatay için büyük projelerimiz var. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here