Gülcihan Halkı Düşük Voltajlı Elektrikten Şikayetçi

0
77

gülcihan elektrikİlimiz sınırları içindeki turistik konaklama yerlerinden biri olan Gülcihan sakinleri düşük voltajlı elektrikten yana oldukça dertli. Gülcihan Köyü yaşayanları yanında özellikle Gülcihan’da turizme hizmet veren apart otel işletmecileriyle, restoran ve diğer işletmeciler düşük voltajlı elektrikten şikayetçiler.

Arsuz ve İskenderun’un turizm yükünü hafifleten Gülcihan’daki turizm işletmecileri; “2014 yılı turizm sezonunun açılmasına iki bilemediniz üç ay kaldı. Bizler halen düşük voltajlı elektrik sorunu yaşıyoruz. Bu da Gülcihan’a gelen yerli ve yabancı turistleri olumsuz etkiliyor. Bir yandan ilimiz Hatay ve ülke geneli için turizm mastır planları hazırlanıyor, diğer yandan mevcut elektrik problemi görülmüyor, görmezden geliniyor. Gülcihan’a ek bir trafo ya da yeniden tesis edilecek güçlü bir enerji nakil hattı lazım.

21. yüzyılda bizler halen titrek yanan mum gibi titreyen, yeterince aydınlatma yapmayan ampullerden medet umuyoruz. Elektronik cihazlarımız doğru dürüst çalışmıyor ve sık sık arızalanıyor. Gülcihan’a turist olarak gelen müşteriler de elektrikte sorun olduğunu görünce strese giriyorlar ve ortaya müşteri memnuniyetsizliği çıkıyor.

Enerji Bakanımız Sayın Taner Yılmaz, Hatay Valimiz Sayın Celalettin Lekesiz ile Hatay İl EDAŞ Müdürü Sayın İlhan Karabulut’un ilgi ve yardımlarını bekliyoruz. Düşük voltajlı elektrik sorunumuz nisan ayına kadar çözülmelidir” şeklinde görüş bildirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here