Gül, Ortodoks Cemaatinden Belediyeyi Yönetmek İçin Yetki İstedi

0
95

mhp-kilise ziyaret1Seçim çalışmaları çerçevesinde dün Ortodoks cemaati ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “İskenderun’u yönetecek vasıfları taşıdığıma inanıyorum. Sizlerden tek isteğim, belediyeyi yönetmek için yetki” dedi.

Parti İlçe Yönetimi ile birlikte İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakıf Yönetimi ve cemaatini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Gül, böylesi nezih ve güzel bir ortamda ağırlandığı için vakıf yönetimine teşekkür etti. İskenderun Belediyesine talip olduklarını dile getiren Gül; “Farklı din ve kültürlerin bir arada bulunduğu kentimizde tüm sevinç ve hüzünleri birlikte paylaşmanın verdiği mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. Bizler, kent yönetimi için hummalı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bizler de sizin gibi değerli dostlarımızı ziyaret edip destek istiyoruz.

mhp-kilise ziyaret2

İskenderun gerçekten çok farklı bir şehir. Farklı din ve kültürlere ait gruplar kardeşçe yan yana yaşamlarını sürdürmektedir. Bizlerde bu birlikteliğe daha fazla katkı sağlamak adına İskenderun Belediyesine talip olduk. Şu beş yıla baktığımız zaman İskenderun’da birçok şeyin kontrol dışına çıktığını ve taşınmaz mallarından kira alamayan bir yönetimin idarede olduğunu görüyoruz. Bu sebeple diyoruz ki gerçekten basiretli, hiçbir şeyden çekinmeden disiplini ve güveni sağlayıcı bir idarenin başa gelmesi gerekir. 41 yaşındayım ve bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelerimle İskenderun’u yönetecek vasıfları taşıdığıma inanıyorum. Sizlerden tek isteğim belediyeyi yönetmek için yetki” diye konuştu.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Can Teymur da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “30 Mart yerel seçimleri ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de yoğun bir tempo ile sürmektedir. Seçim çalışmaları kapsamından çok öteden beri tanıdığımız pırıl pırıl bir arkadaşımız olan İbrahim kardeşimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Tüm cemaatimiz tarafından sevilen, tüm özel günlerimizde yanımızda olan, her zaman hatırımızı soran kıymetli bir kardeşimizdir. Ben kendisine çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here