Gözcülerspor’un Play-Off Hesapları

0
94

gözcüler bldspor1Arsuz Gözcülerspor Kulüp Başkanı Mehmet Altun, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya 10 Numaralı Forma Hediye Etti…

Futbolcusu, teknik heyeti, yöneticisi, taraftarı ve Arsuz protokolüyle bütünleşen Arsuz Gözcülerspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Altun, ilçenin saygın kuruluşlarından Biçer Beton’un sponsorluğunda aldıkları başarılı sonuçları Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile paylaştı.

Başkan Culha’yı makamında ziyaret ederek, üzerinde Nazım Culha yazılı 10 numaralı formayı hediye eden Kulüp Başkanı Mehmet Altun, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e çıkma mücadelesinde play-off maçlarına kenetlendiklerini belirterek, herkesten destek beklediklerini ifade etti.

Ligi ilk üç sırada bitiren takımların play-off oynayacağını ifade eden Altun; “Ligde şu anda yenilmezlik unvanı ile liderlik koltuğuna Belen Belediyespor oturuyor. Lig ikincisi İskenderun Belediye Gençlikspor, üçüncü Defne 2013 spor ve dördüncü sırada yer alan kulübümüz Arsuz Gözcülerspor ise 35 puandalar. Hedefimiz ilk üç sıraya girmek ve play-off oynamak. Hedefimize ulaşırsak, gerisi bizim için çok kolay” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Arsuz’un spor alanında büyük başarılara imza atması için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ve imkanlar dahilinde tüm amatör kulüplere destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Culha, Arsuz Gözcülerspor’un başarı grafiğine de dikkat çekerek Başkan Mehmet Altun ve emeği geçen herkesi kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here