‘Glutatyon Tedavisi’ Palmiye’de

0
106

Yaşlanma karşıtı bir tedavi yöntemi olan ve vücuttaki hücreleri yenileyen ‘Glutatyon Tedavisi’ni İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeye başladıklarını ifade eden Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz, bu tedavinin ayrıca hastalıkları tedavi edici özellikte bir uygulama olduğuna dikkat çekti.

Glutatyon Tedavisi Nedir?

İskenderun’da akupunkturu ilk uygulayan ve ayrıca ozon tedavisi hizmeti sunan Dr. Ömer Suha Caymaz, glutatyon tedavisinin vücuda faydaları hakkında bilgiler paylaşarak; “En önemli antioksidanlardan olan glutatyon; insan vücuduna zarar veren maddeleri etkisiz hale getirerek, vücudun korunmasını sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirici özelliğe sahip olan glutatyon tedavisi, yaşlılık belirtilerini yavaşlatır ve bunun yanında vücudun hastalıklara yakalanma ihtimalini azaltır. Bir destek tedavisi olan glutatyon tedavisi; kas performansını arttırır, sigaranın vücuda verdiği zararları azaltır, meyve ve sebzedeki kimyasal kirleri, et ve sütteki hormonların, antibiyotiklerin zararlarını azaltır. Glutatyon tedavisi, mükemmel bir detoks ustasıdır” dedi.

Glutatyon Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Glutatyon tedavisinin uygulama şekli hakkında bilgiler veren Dr. Ömer Suha Caymaz; “Haftada bir defa olmak üzere, ortalama altı seans yapılmasını önerdiğimiz glutatyon tedavisi, damar yolundan uygulanmakta ve ortalama 45 dakika sürmektedir. Kişiye özgü yüksek doz C vitamini tedavisi de glutatyon tedavisinin etkisini arttırmak için yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.

Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz ayrıca; akupunktur, ozon tedavisi gibi tamamlayıcı tıp tedavilerinde olduğu gibi glutatyon tedavisinin de Sağlık Bakanlığı’nca onay verilmiş hekim kontrolünde yapılmasının önemine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here