Genel Müdür Çaparali, İskenderunlu Muhtarları Ağırladı

0
41

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay halkının geleceği için yapılan hizmetlerin daha iyi bir hal alması adına halkın sesi olan muhtarlarla istişarelerini sürdürüyor.

İçme suyu, atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon çalışmalarına yönelik konuların istişare edildiği ziyarette Genel Müdür Çaparali, İskenderun ilçesine bağlı Denizciler, Çınarlı, Azganlık, Numune ve Akçay Mahallesi muhtarlarını ağırladı.

Hatay’ın 15 ilçesindeki muhtarlarla istişare ve irtibat halinde olduklarını belirten Genel Müdür Çaparali, mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarların toplumda önemli yer teşkil ettiğini ve devlet ile halk arasında köprü görevi gördüğünü ifade etti.

Hatay’ın her noktasına hizmet etmek için mücadele ettiklerini ve yapılan yatırımlar ile hazırlanan projeler hakkında kısa bilgiler veren Genel Müdür Çaparali, hizmet götürme noktasında muhtarlarımızı dikkate alarak koordineli şekilde çalıştıklarını ve hizmet hususunda her düşünceye önem verdiklerini ifade etti.

Hatay’ın muhtarlarına kulak vermeleri ve istişarelere önem vermelerinden dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür eden mahalle muhtarları, yapılacak her hizmete destek vermede hazır olduklarını ifade ederek, mahallelerine yönelik talep ve temennilerini ilettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here