Gençler Başkan Tosyalı’yla Buluştu

0
54

‘Başkanla Gençliğin Sesi’ programı kapsamında, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve 80 genç ile bir araya geldi.

İskenderun Belediyesi meclis toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen Başkan Tosyalı, onların talep ve önerilerini dinledi.

Üç oturumda gerçekleşen toplantı sonrası bir değerlendirmede bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Başkanla Gençliğin Sesi’ programımız ile İskenderun Belediye Meclisinde 80 gencimizi, Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya projelerini ve fikirlerini sunarak seslerini duyurmaları için bir araya getirdik.

Hijyen kuralları ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleşen program 3 oturumda gerçekleşti. 1. oturumda Başkanımız yaptığı projeleri anlattı. 2. oturum gençlerden 8 proje sunumuyla gerçekleşti. En son 3. oturum soru cevap şeklinde oldu.

Başkanımız her projeyi ilgiyle dinledi ve soruları açık bir şekilde cevapladı. İskenderun’a bir de gençlerin penceresinden bakan Başkanımızın bizlere değer verdiğini ve önemsediğini açık yüreklilikle konuştuğunu gördük.

Programın belirli periyotlarla tekrarı için de anlaştık. Gençlerin dilinden anlayan bir belediye olmaya aday olan İskenderun Belediyesi’nde siz de gençliğin sesi olmak, projelerinizi sunmak istiyorsanız bir sonraki programda buluşalım” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here