Gelişim, Teknolojiye Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

0
89

gelişim hastanesiÖzel İskenderun Gelişim Hastanesi, teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Hastane, bölgede tek, Türkiye’de ise sadece birkaç merkezde bulunan “Bilgisayarlı Tomografi  Sistemi” Definition AS’ı hizmete sunuyor.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu, Tıp dünyasındaki tüm yenilik ve gelişmeleri bölge halkına sunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu, Türkiye’de sadece birkaç merkezde, bölgede ise sadece Gelişim Hastanesi’nde bulunan bu cihazın sağlıkta çok önemli bir aşama olduğuna vurgu yaparak; “Bilgisayarlı Tomografi  çekimlerinde radyasyon dozu hastalar için en kritik konudur.  Hastalarımız için, görüntü kalitesinden ödün vermeden, her hastaya özel uygun doz ayarlaması yapan, pediatrik hastalar için en düşük doz programlarına sahip olan yeni Bilgisayarlı Tomografi  sistemimiz  ‘Definition AS’ bölge halkının hizmetine sunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Radyasyon Korkusu Tamamen Ortadan Kalkıyor

384 rekonstrüktif kesit alabilen ve bölgede tek olan sistemimiz, kalp Bilgisayarlı Tomografi  çekimleri de dahil olmak üzere tüm Bilgisayarlı Tomografi  çekimlerinde hizmet verebilmektedir.  Bu sistem ile vücutta herhangi bir kesik oluşturmadan, noninvazif kalp görüntülemesi birkaç saniyede başarıyla yapmaktadır. Ayrıca 78cm’lik genişliği ile çekim boyunca hastalarımız  kendilerini daha  rahat ve güvende hissedecekler.

Bilgisayarlı Tomografi çekimlerinde en çok çekinilen Radyasyona maruz kalma korkusu bu cihazla tamamen ortadan kalkmaktadır. Teknolojik olanakları bölgemize kazandırmanın gururuyla çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğimizi belirtir, yeni Bilgisayarlı Tomografi cihazının halkımıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here