Gelişim Hastanesinden Bir Yenilik Daha

0
628

gelişim hastanesi1Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, tüm branşlarda yenilikleri bölge halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Okan Uysal, özellikle 40 yaş üzeri erkeklerin yüzde 347’ünde yaşanan sertleşme sorununun tedavisinin “Şok Dalga” yöntemiyle başarılı bir şekilde tedavi edilebildiğini açıkladı.

Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin sadece yüzde 10’a yakın bir oranın doktora başvurduğuna dikkat çeken Op. Dr. Okan Uysal; “Türkiye’de 40 yaş üzeri erkeklerin yüzde 34’ü sertleşme sorunu yaşıyor. 60 yaş üstü erkeklerde bu oran yüzde 69’a çıkıyor. Ereksiyonu sağlayabilme ve sürdürebilme, erkekler için yaşamın vazgeçilmezlerinden olmasına rağmen sorun yaşayan erkeklerin sadece yüzde 5-10’u doktora başvuruyor. Sertleşme sorunu her ne kadar yaşın ilerlemesi ile birlikte ortaya çıkan bir hastalık olarak görülse de gençlerde de görülebiliyor. Pek çok nedeni ve tedavi yöntemi olan sertleşme sorununda, son aşama olan cerrahi müdahale öncesinde alternatif tedavilere ihtiyaç var” dedi.

Hastanede yatış gerektirmeyen ve ayaktan uygulanan şok dalga tedavi sisteminin uygun hastalarda yüz güldürücü sonuçları olduğunu söyleyen Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Okan Uysal; “Penise uygulanan şok dalga şiddeti hastanın hissetmeyeceği kadar hafif ve ağrısızdır. Uygun hastalarda tedavi sonrasında kalıcı sonuçlar sağlayabilir, dolayısıyla sertleşmeyi sağlamak için ayrıca ilaç kullanımına gerek kalmayabilir, ilaca yanıt vermeyen hastalar yanıt verir hale gelebilir” şeklinde umut veren açıklamalarda bulundu.

Sertleşme sorununu ve tedavi yöntemini de açıklayan Op. Dr. Uysal; “Sistem damarların düşük yoğunluklu uyarılmasıyla penise giden kan miktarının sürekli ve kalıcı şekilde artmasını sağlayarak sertleşme sorunu olan hastaların eski performanslarına ulaşmasına yardım eder. Şok dalgalarıyla sertleşme sorunu tedavisi toplam 6 seanslık bir uygulamadır. Her bir seans süresi ortalama 15 dakikadır. Her bir seansta penisin 5 değişik bölgesine ortalama 3’er dakika toplam 15 dakikalık düşük yoğunlukta şok dalgası uygulanır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here