Gelenek Bozulmadı!

0
49

Cumhuriyet Kupası 7. Kez Atalar Koleji’nin Oldu

Her yıl, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Cumhuriyet Kupasında, bu yılda gelenek bozulmadı. Liseler arası Genç Bayanlar Basketbol Müsabakaları sonucunda Atalar Koleji bayan basketbol takımı yine şampiyon oldu ve art arda 7. kez birincilik kupasının sahibi olmayı başardı.

Müsabakaların liseler arası bayanlar kategorisine, Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi, İbn-i Sina Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Atalar Koleji katıldı. Oynadığı tüm karşılaşmaları farklı kazanan Atalar Koleji final maçından da galip gelerek yine kupanın sahibi oldu. Kentimizdeki birçok etkinlikte başarı gösteren Atalar Koleji böylece başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Alınan şampiyonluk ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan, Beden Eğitimi öğretmeni ve takım koçu Hamit Duman; “Üst üste 7. kez kazanılan şampiyonluk büyük bir başarı örneğidir. Kazandığımız bu başarılarda bizlere destek olan başta müdürümüz ve okul kurucularımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

Okul Müdürü Fethi Gürpınar ise; “Hem eğitim ve öğretimde hem de sporda hep ön sıralarda olan kurumumuz, bununla yetinmeyip daima ileri gidecektir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hamit Duman önderliğindeki bayan basketbol takımızın oyuncuklarının başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here