Gazimiz Ersin Akbulut Törenle Defnedildi

0
31

Belen İlçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden ve Malul Gazi Özel Harekat Polisi Emeklisi (1991) Ersin Akbulut 61 yaşında vefat etti.

Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü ve ekibi, Belen Emniyet Teskilati ve personelleri, İskenderun Merkez Komutanlığı Temsilcileri, İskenderun Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile gazinin yakınlarının da katılımıyla Gazi Akbulut’un cenazesi aile büyüklerinin bulunduğu İskenderun Modernevler Mahallesi Yeşil Camiinden öğle namazını müteakip resmi tören ile kaldırılarak Aşkarbeyli aile kabristanına defnedildi.

Defini müteakip tabutun üstündeki Şanlı Türk Bayrağı İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından ve cenaze esnasında taşınan portresini de Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz tarafından ailesine teslim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here