Galibiyet ve Moral Aranacak!

0
55

spor-programİlimizi profesyonel ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor’un bu hafta sonu oynayacakları lig maçlarının programı belli oldu. İskenderun Demir Çelikspor’un da evinde oynayacak olmasından dolayı Payas Belediyespor, rakibini bugün ağırlayacak.

Ligde kötü sonuçlar almaya devam eden İskenderun Demir Çelikspor, ligde 6 maçta topladığı 5 puan ile 15. sırada yer alıyor. Yarın evinde konuk edeceği, Pazarspor maçın da taraftar desteğini sahada görmek isteyen İskenderun Demir Çelikspor yönetimi, bu kötü günde taraftarlarının takımına sahip çıkıp, başarılara imza atması için katkı bekliyor.

Ligde liderlikten 3. sıraya gerileyen Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor’da hafta içi evinde oynadığı maçta aldığı Penikspor mağlubiyetini Turgutluspor karşısında alacağı galibiyet ile telafi etmek istiyor. Talihsiz bir yenilgi olarak değerlendirilen bu mağlubiyeti unutturmak istediklerini ifade eden Hataysporlu futbolcular, Turgutluspor maçı hazırlıklarında galibiyet için hırslı, inançlı ve kendinden emin bir görüntü çizdi.

Ligdeki kan kaybını bir türlü durduramayan 3. Lig temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975 ise Belediye Bingölspor’u bugün evinde konuk edecek. Ligin son sırasında bulunan ve hiç puanı olamayan Belediye Bingölspor karşısında galibiyet kovalayacak olan Payas Belediyespor’un teknik heyeti ligin belki en zor maçına çıkacaklarını ifade ederken; “Ligde hiçbir kaybı olmayan takımların ne zaman ne yapacağı belli olmaz. O nedenle bu maçta biz her zamankinde daha dikkatli davranıp, taraftarımızda özlem duydukları galibiyeti yaşatmak istiyoruz” dedi.

Geçen hafta sonu yeni hoca ile çıktıkları ilk maçta Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında galibiyet alamayan Kırıkhanspor, geçen haftadan dersler çıkararak takım olarak yarınki maça kilitlendiler. Yarınki Kayseri Şekerspor deplasmanı maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Kırıkhanspor futbolcuların bugün maçın oynanacağı statta hafif bir idman yapması bekleniyor. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Turgutluspor-Hatayspor

13 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

Turgutlu 7 Eylül Stadı

Nuri Karahançer, Mehmet Küçük, Eser Eti

İskenderun Demir Çelikspor-Pazarspor

13 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz

İbrahim Bülbül, Murat Ceylan, Mustafa Çavuş

Payas Belediyespor 1975-Belediye Bingölspor

12 Ekim 2013 Cumartesi Saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz

Hüseyin Altıntaş, Serkan Gülçer, Mehmet Öztan

Kayseri Şekerspor-Kırıkhanspor

13 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha

Onur Albayrak, Osman Karakaş, Sezai Arslan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here