Feriz; “Beldelerimiz Ak Parti’ye Güveniyor”

0
55

Ak Parti Aylık Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Ak Parti İskenderun ilçe teşkilatı aylık belde divan toplantısını gerçekleştirdi. Bekbele beldesinde başlanılan toplantıya Karayılan beldesinde son verildi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının ilk konuşmasını yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, Ak Parti iktidarı boyunca söz verilen her şeyin hayata geçirildiğini belirtti.

Büyükşehir yasasının daha iyi hizmet adına çıkarıldığını savunan Feriz; “Büyükşehir yasasının tüm topluma daha iyi hizmet edebilmek için çıkarıldığını biliyorum çünkü bugün Ak Parti belde belediyeleri ile muhalefet partili belediyelerini karşılaştırdığımda arada dağlar kadar fark olduğunu görüyoruz. Ak Partinin amacı bu hizmetleri tek bir merkezden yaparak belediye ayırmadan hizmetleri daha iyi bir şekilde götürmeyi planlıyor. Ak Parti zihniyetinde dün nasıl köylere hizmet gittiyse, yolları, altyapısı nasıl yapıldıysa yine öyle olacak, yine hizmetler daha fazla gelmeye devam edecek. Bugün beldeler de yaptığımız istişare toplantısın da görmüş olduğumuz fotoğrafta beldelerimizin Ak Parti’ye güvendiğini görüyoruz” diye konuştu.

Partililer olarak, sabahlara kadar çalışıp hemşerilerinin sorunlarına deva olabilmek için çare aradıklarını ifade eden Feriz; “Fakat İskenderun belediyesi Ak belediye olmadığı için tam kapsamlı hizmet veremiyoruz” dedi.

Bekbele, Denizciler, Azganlık, Sarıseki ve Karayılan’da yapılan toplantıların ardından Divan Kurul toplantısı son buldu. Toplantılara Ak Parti İlçe teşkilatı, Belde Belediye başkanları, Belde başkanları ve birçok partili katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here