Feriz; “Aziz Atatürk, Daima Gönlümüzde Yaşayacak”

0
84

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz’de, Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Feriz; “Aramızdan ayrılışınızın 74. yıldönümünde, kurduğunuz laik ve demokratik Cumhuriyeti, bizleri çağdaş dünya ile bütünleştiren ilke ve devrimlerinizi, ödünsüz yaşatma kararlılığında olan Türk Ulusu sizi özlemle anmaktadır’ ifadelerine yer verdiği mesajında ayrıca şunları kaydetti;

“Cumhuriyet’in ilanı ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açan Atatürk, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, ülküleri ve öngörüleriyle yüzyıla yön veren en büyük devlet adamlarından biri olarak kabul edilmiştir. Türk milleti, gönlündeki Atatürk sevgisiyle, demokratik cumhuriyete olan bağlılığıyla ve çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma azim ve kararlılığıyla, büyük önderin açtığı yolda ilerlemektedir. Atatürk’ün ve kahraman atalarımızın bizlere bırakmış olduğu değerli mirası geleceğe taşımak, uğruna büyük bedeller ödenen vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, yaşatmak ve yüceltmek birey olarak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Türk milletini ve vatanını yok olma tehlikesinden kurtaran, bizlere özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onurunu kazandıran Aziz Atatürk, daima gönlümüzde yaşayacak, O’na ve ilkelerine olan inanç, güven ve bağlılığımız, sarsılmadan sonsuza kadar sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 72. yılında Türk Ulusu’nun yüreğinde ölümsüzleşen Büyük Önder ATATÜRK’ ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz ruhun şad olsun.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here