Fenerbahçe Derneklerinden Trabzonspor’a Suç Duyurusu!

0
34

66 Fenerbahçe Derneği, Trabzonspor-Antalyaspor maçında Trabzonsporlu taraftarların açtığı pankart ile ilgili suç duyurusunda bulundu. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği ile Hatay Fenerbahçeliler Derneği de suç duyurusunda bulunan dernekler arasında yerlerini aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Trabzonspor, karşılaşmadan 2-2 beraberlik ile ayrılırken, şampiyonluğunu ilan etmişti. Bordo-Mavililerin şampiyonluk maçında tribünlerde açılan bir pankart ise Fenerbahçe camiasının tepkisini topladı. Sarı-Lacivertliler, bu pankart ile ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren toplam 66 Fenerbahçeli derneğin, Trabzonspor-Antalyaspor maçında açılan pankart ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği ile Hatay Fenerbahçeliler Derneği de suç duyurusunda bulunan dernekler arasında yerlerini aldı. Suç duyurusu hakkında açıklama yapan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen; “İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyetimizi yaptık, soruşturma numaramızı aldık. Soruşturma başladı. Umarım adalet yerini bulacak!” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here