Fatih Tosyalı, Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Buluştu…

0
120

Esnaflık Kültürüyle Büyüdük, Yol Haritasını Biliyorum!

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Tosyalı, bol kazançlar diledi. Beraberinde Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, meclis üyesi adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile birlikte sanayi esnafını baştan aşağı gezen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ilgiyle karşılandı.

Tosyalı; “Okuldan geldiğimizde annemiz önlüğümüzü çıkarır, karnımızı doyurur rahmetli babamızın dükkânına gönderirdi. Okul hayatım hep babamızın dükkânında geçti, esnaflık kültürüyle büyüdük. Esnaflık kültürünün temelinde de zaten o ahiliğin vermiş olduğu temel prensipler, o ahlak anlayışı, onları görerek büyüdük. Esnaf arkadaşlarımızın, tüccarlarımızın hangi sıkıntılar içerisinde işlerini idame ettirdiklerini bilenlerden birisiyim” diye konuştu.

Başkan Adayı Tosyalı, esnafın işlerini sürdürebilmesi için ortam hazırlamanın, yol göstermenin ve onların işlerini açacak önemli tedbirleri alma görevinin yerel yönetimlerde olduğunu kaydetti. Ayrıca, Cumhur İttifakı olarak 45 mahallede İskenderun’un gelecek yıllarına damga vuracak çalışmaların hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.

Tosyalı; “Esnafımız ve ticaret erbabımız mutluysa, huzurluysa ve işleri yolundaysa toplumumuzun huzuru, refahı ve sükûnu yerinde olur” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sanayi esnafına bereketli kazançlar diledi, fotoğraf çektirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here