ETSO’dan Erzin’in Vergi Yıldızları Ödül Töreni Gecesi

0
68

etso ödül töreniErzin Ticaret ve Sanayi odası tarafından tertiplenen “Erzin’e Değer Katan Erzin’in Yıldızları” ödül töreni, Işıkoğlu restoranda yapıldı. Geceye Erzin İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Erzin Jandarma Komutanı Yzb. Bahadır Aslan, Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek, Reyhanlı, Dörtyol, Ceyhan ticaret ve sanayi odası başkanları, ETSO yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Gecenin ilk konuşmasını yapan ETSO Başkanı Bekir Soylu; “Bizlere verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz güvenle üstlendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Sizlerin güvenine layık olabilmek ve seçim sürecinde sizlere söz verdiğimiz tüm projeleri gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Ülke genelinde son günlerde yaşanan protestolara da değinen Soylu; “Tüm dünya sorunlarla boğuşurken herkesin bakışlarının yıldızı yükselen ülkemize odaklandığı bu dönemde huzura ve istikrara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Şiddet ve kavganın hiçbir sorunu çözemeyeceğini aksine sorunları içinden çıkılmaz bir hale getireceğini biliyoruz. Sonuçta bu işin faturasını ödeyecek olan yine bizler olacağız. Bir an önce aklı selimin galip gelerek, hiçbir vatandaşımızın ve kamu görevlilerimizin burnu dahi kanamadan olayların sonlandırılıp, huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmayı en samimi duygularımla diliyorum” diye konuştu.

Geceye katılan iş adamlarını tebrik eden Soylu; “İlçemize yatırım yapan, istihdam sağlayan, ilçemizin zenginleşmesi için emek harcayan tüm değerli yatırımcılarımıza huzurlarınızda bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca geçtiğimiz dönemde yönetimimizde ve meclisimizde bizlerle birlikte olan ve bayrağı yeni seçilen arkadaşlarımıza devreden odamızın çok değerli kurucu üyelerine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ilçede 2011-12 yıllarında kurumlar ve kişisel gelir vergisi verenler plaketle onurlandırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here