Esnaftan Şahutoğlu’na Tam Destek

0
345

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Odak Ambalaj ve Sanayi ve Ticaret Şirketi’ni ziyaret ederek, emekçilerle bir araya geldi.

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette samimi karşılamalarından ötürü Sedat Mülayim’e teşekkür eden Şahutoğlu, yemekhanede şirket çalışanlarına seslendi.

İskenderun Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi için destek isteyen Şahutoğlu; “Bu seçim İskenderun ve Hatay’ımızı yönetecek belediye başkanlarının seçimi. Yerel yönetimler hizmet üreten mekanizmalardır. Biz vatandaş olarak belediyeden adil, şeffaf, her kesime eşit hizmet ulaştıran, kolay ulaşılabilir olmalarını isteriz.

Muhatap olduğumuz yetkililerin bizim sıkıntılarımıza iyi niyetli yaklaşmalarını ve çözüm üretmelerini isteriz. Bu anlayıştan hareketle, bahane üreten değil, hizmet üreten yönetim anlayışını İskenderun Belediyesine hakim kılmak için desteğinizi istiyoruz” diye konuştu.

Fabrika ziyaretinin ardından Ziya Gökalp Caddesi esnaflarını gezen Şahutoğlu, esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. ‘Seni Başkan Yapacağız’ diyerek Şahutoğlu’nu karşılayan esnaflar, Şahutoğlu’nun İskenderun’un sorunlarına derman olacağına inandıklarını ifade ederek destek sözü verdiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here