Eski Bakan Dönen’den İGC’ye Ziyaret

0
23

Ticaret ve Sanayi eski Bakanı Mehmet Dönen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek gazetecilerle ülke ve bölge gündemini konuştu. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Dönen, cemiyet binasında oldukça samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Cemiyete yaptığı ziyaret nedeniyle Eski Bakan Mehmet Dönen’e teşekkürlerini ileten İGC Başkanı Diyap Atar; “Bölgemizin siyasette gücünü daha da arttırmak için topyekûn çalışılması gerekmektedir” dedi.

Basın mensupları ile sohbetine Cem Evlerine yapılan saldırıları kınayarak başlayan Dönen; “Ülkemizde Cem Evlerine yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Devletimizin tüm kurumları da bu tür girişimleri kınamalı” diye konuştu. Yakalan şüphelinin iyi sorgulanması ve bu işin gerçek yüzünün ortaya çıkartılması gerektiğine de işaret etti.

Son dönemde özellikle ekonomide ciddi sıkıntı yaşadığını da dile getiren Dönen, yapılan yanlış uygulamaların ülkemizin ekonomisine ciddi zarar verdiğine dikkat çekti. Büyükşehir Belediye yasasının çok sorunlu olduğunu ve bu doğrultuda en çok mağdur olan tarafın vatandaşlar olduğunu da belirten Dönen, ‘Bu konu kesinlikle çözülmeli’ şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here