Eşi Tarafından Terk Edilen Şeker Hastasına Ali Gümüş Sahip Çıktı

0
38

Hatay ve Ankara’da  faaliyetlerini sürdüren Samandağlı hayırsever iş insanı Ali Gümüş, maddi durumu zayıf hastalara ilaç olmaya devam ediyor. Hayırsever Ali Gümüş, şeker hastalığı nedeniyle ayak parmağı kesilen, bir gözü kör ve  bir ayağı da kesilmek üzere olan, kirada ve zor şartlar altında bir çocuğu ile zor geçinen  Antakya’ya bağlı Anayazı sakinlerinden  Mustafa Damar isimli vatandaşın imdadına da yetişti.

Eşim Beni Zor Günlerimde Terk Etti…

Durumunun kötüleşince eşinin kendisini bıraktığını söyleyen Mustafa Damar; “Eşim beni çocuğumla ortada terk etti.  Şeker hastalığın nedeniyle ayak parmaklarım kesildi. Bu hastalıktan dolayı bir gözüm görmüyor. Diğer ayağım için tedavi görüyorum. Tedavi sonuç vermezse oda kesilecek. Sağ olsun işadamı hayırsever Ali Bey  beni ziyaret etti gerekirse ameliyat masraflarımı karşılayacağını her zaman destek olacağını söyledi. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Gümüş; “İyilik Dünyayı Kurtaracak”

Ameliyat gerekirse tüm masraflarını karşılayacağını söyleyen Ali Gümüş ise; “Sonsuz olan Ahiret hayatında, insanın karşılaşacağı şeyler, dünyada yaşadığı hâle bağlıdır. Akıllı olan, ileriyi görebilen bir kimse, kısa olan dünyada, hep, ahirette iyi ve rahat yaşamaya sebep olan şeyleri yapar. İnsanlara hizmet etmek için çalışır.

İnsanlara iyilik etmenin, ahirette azaptan kurtulmaya ve Cennet nimetlerinin artmasına sebep olur düşüncesiyle elimden geldiğince imkanlar çerçevesinde insanlığa hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Öte yandan, zor şartlar altında yaşayan Mustafa Damar isimli vatandaşa yardım etmek isteyen vatandaşların (0.554) 845 83 83 nolu telefonu arayabilecekleri de belirtildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here