Erzin Belediyespor Liderliği Yeniden Ele Geçirdi!

0
61

erzin bldspor20Son olarak, Reyhanlı Belediyespor’a yenilmesinin ardından ligde oynadığı altı hafta boyunca yenilgi yüzü görmeyen Adıyaman İl Özel İdaresi, bu kez ilimizin bir diğer temsilcisi Erzin Belediyespor’a boyun eğdi. Adıyaman İl Özel İdaresi’ne konuk olan Erzin ekibi, karşılaşmadan net bir skorla 3-0 galip ayrılarak liderliğe yükseldi.

Ligde lider durumda bulunan 44 Malatyaspor’un haftayı bay takım olarak geçirmesi Erzin Belediyespor’a yaradı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Erzin Belediyespor, Adıyaman ekibi karşısında etkili bir futbol sergiledi ve rakibini 3 golle yenmesini bildi.

Erzin Belediyespor, deplasmanda olmasına karşın oyun kontrolünü karşılaşmanın başından itibaren eline tutarak, rakip kalede etkili olmanın yollarını aradı. Yine etkili gelişen bir atakta dakikalar 31’i gösterirken, Ali Oymacı takımını öne geçirdi: 0-1. Golden sonra baskısını bir an olsun azaltmayan temsilcimiz Erzin Belediyespor, 42. dakikada bu kez Momo Corneh ile farkı ikiye çıkardı: 0-2. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıya da hızlı ve etkili başlayan Erzin Belediyespor, 60. dakikada bu kez Hüseyin Onur Gedikkaya ile farkı üçe çıkardı: 0-3.

Farklı bir skor ile geri duruma düşen ev sahibi futbolcular, hırs yaparak oyunun tansiyonunu yükseltti. Son dakikaları sert geçen karşılaşmanın 82. dakikasında gelişen bir pozisyon sonunda orta hakem her iki takım futbolcusunu kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Kırmızı kartlar sonunda her iki takımda geri kalan süreyi 10’ar kişi ile tamamladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here