Erzin Belediyespor Haftalar Sonra Galip: 3-1

0
136

Spor Toto 3. Lig 1.Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzin Belediyespor, hafta içi mesaisinde kendi sahasında ve seyircisi önünde rakibi Erbaaspor’u 3-1 mağlup ederek haftalar sonrasında 3 puanı bir arada gördü.

Gökhan Alkaya, Ferhat Yiğit ile Göktuğ Hazar Erel’in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzin Belediyespor’un gollerini Erdem Onur Beytaş, Gökdeniz Varol ile Ferhat Oğuz atarken, Erbaaspor’un tek golünü Yunus Ünsal kaydetti. Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 24’e çıkarttı.

Payasspor, Yeni Çorumspor’u Deviremedi: 1-0

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta play-off mücadelesi veren ilimizin bir diğer temsilcisi Payasspor ise kendisi gibi play-off’lara kalma mücadelesi veren Yeni Çorumspor ile karşılaştı. Mavi-Beyazlı Hatay temsilcisi Payasspor, rakibine 1-0 mağlup olarak taraftarını üzdü. Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadında oynanan maçı İstanbul Bölgesi C Klasman hakemlerinden Ozan Ergün yönetti. 42. dakikada Uğur Bulut’un golüyle Yeni Çorumspor öne geçti ve bu gol maçın skorunu belirledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here