Erzin Belediyespor, Adıyaman İl Özel İdaresi Spor Karşısında

0
151

erzin bldspor19Adıyaman İl Özel İdaresi Spor’a bugün konuk olacak temsilcimiz Erzin Belediyespor, sahaya galibiyet için çıkıyor. Maç hazırlıklarını Teknik Direktör Can Güven öncülüğünde sürdüren Erzin Belediyespor, liderliği geri almanın hesaplarını yapıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor, oynayacakları zorlu Adıyaman İl Özel İdaresi Spor maçının hazırlıklarını, günde çift idman yaparak tamamladı. Erzin Belediyespor, bugün Adıyaman Atatürk Stadında Adıyaman İl Özel İdaresi ile saat 13.30’da karşı karşıya gelecek.

Ligin üst sıralarını zorlayan takım ile karşılaşacaklarını dile getiren Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven; “Bugünkü ve bundan sonra yapacağımız her karşılaşma bizim için final havasında geçecek. Ligin bitimine 4 hafta kala 12 puan toplayıp, liderliği kaptırdığımız 44 Malatya Spor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Takım olarak biz her maçı kazanacak güçteyiz. Futbolcularımızda bu bilinç ile hareket edip, bugün oynayacağız Adıyaman İl Özel İdaresi engelini kayıpsız atlatmak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here