Erzin Belediyespor 44 Malatyaspor’a Takıldı

0
100

erzin bldspor17Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de liderliğini sürdüren Erzin Belediyespor, önceki gün evinde konuk ettiği lig ikincisi 44 Malatyaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 0-0 tamamlanınca, her iki takım 1 puanla yetinirken, bu skor bir diğer temsilcimiz Reyhanlı Belediyespor’a yaradı. Lider Erzin Belediyespor ile aynı puanı yakalayan Reyhanlı Belediyespor, ikinciliğe yükseldi.

Evinde 44 Malatyaspor’u konuk eden Lider Erzin Belediyespor, zorlu rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koydu. Temsilcimiz Erzin Belediyespor, rakip kalede etkili ataklar geliştirse de yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 0-0 berabere ayrıldı. Çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmadan her iki takımda golsüz ayrılırken 1 puana razı oldular.

Bu skor ise haftayı galibiyetle kapatan bir diğer temsilcimiz Reyhanlı Belediyespor’un işine yaradı. Ligde puanını 44’de çıkaran Erzin Belediyespor’u, haftayı galibiyet ile kapatıp 3 puan alan Reyhanlı Belediyespor yakaladı. Puanını 44’de çıkaran Reyhanlı Belediyespor, ligde averajla ikinci sıraya yerleşirken, 44 Malatyaspor ise 43 puan ile üçüncü sıraya geriledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here