Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu Maçları Başladı

0
11

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) katkılarıyla geleneksel hale getirilen “37. Erhan Aksay Futbol Turnuvası” Körfez Grubu maçları start aldı.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve İskenderun Körfez Grubunda 19 takımın mücadele edeceği karşılaşmalar ise bol gollü ve kıran kırana geçen anlara sahne oldu. Karşılaşmalar öncesinde folklor ekibinin zeybek oyunu gösterisi ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

İskenderun Sakarya Sentetik Çim Futbol Sahasındaki yapılan maçlar öncesinde HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi yetkilileri; HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün spora ve sporcuya gösterdiği hassasiyet kapsamında düzenlenen turnuvanın hayırlı olmasını, centilmenlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Turnuva Takımlarından Ahde Vefa Örneği

Turnuva şartnamesi gereği 40 yaş ve üstü sporcuların yer aldığı Fenergücü-Sakarya Umutspor mücadelesi başlamadan takımlar açtıkları pankartlar ile hem yakın zamanda kaybettikleri takım arkadaşları, hem de 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anarak ahde vefa örneği sergilediler.

Maçlar öncesinde ayrıca hayatını kaybeden Fenergücü takım oyuncusu Mehmet Dönmez’in ailesine de HBB yetkilileri ve takım arkadaşları tarafından çiçek takdim edildi.

Grup Maçları Gollü ve Keyifli Başladı

Körfez Grubunun ilk maçında ise rakibi Sakarya Umutspor’u 5-2 gibi bir skorla mağlup eden Fenergücü turnuvaya galibiyetle başladı. Gecede devam eden maçlarda da Körfez Gücü, Mavi Rotam’ı 3-2 mağlup etti. Meydan Oğuz İnşaat ise Allayısmehlek takımını 9-1 gibi çarpıcı bir skorla mağlup etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here