Ergin; “Temeli Doğru Atarsak Öyle Devam Eder”

0
67

sadullah ergin32Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kırıkhan İlçesine bağlı Muratpaşa, Sucu, Başpınar, Kızılkaya, Özkızılkaya, Baldıran, Kazkeli, Güventaş, Kangallar ve İçada köylerini ziyaret etti. Ziyaretinde Ergin’e kalabalık bir parti topluluğu eşlik etti.

Gezilen köylerin muhtarları, Ak Parti döneminde köylerine fazlasıyla hizmet yapıldığını, okul binalarının bile üç ay gibi kısa sürede yeniden inşa edilerek eğitim öğretim yılına yetiştirildiğini, köylerinin şehirden farksız olduğunu ifade ettiler.

Hizmetten yana hiç kimsenin endişesi olmaması yolunda dikkatleri çeken Ergin; “Sizlerin verdiği vekillik ile 11 yıldır Ankara’dayım. 6 yıl grup başkanvekili olarak, 5 yıl da Bakan olarak görev yaptım. Hangi kaynağı, hangi hizmeti, nerden alıp getireceğimi çok iyi biliyorum. Hakkımızı Ankara’dan nasıl söküp alacağımızı biliyorum. 2002’ye kadar bu şehrin hakları tam olarak alınamamıştı. Sizler, 2002’de bizi vekil seçtiniz ve Ankara’dan alamadığımız hakları tahsil edip Hatay’a getirin dediniz, Hamdolsun tahsilât fazlasıyla yapıldı” dedi.

sadullah ergin33

Temel Doğru Atılmalı, Çatı Doğru Çakılmalı

Hatay’a hizmetlerin yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini ifade eden Ergin; “30 Mart tarihinde yapılacak olan seçim, gördüğümüz, yaşadığımız diğer seçimlere göre çok farklı. Hatay’ın geleceği, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlı. Hatay ilk defa büyük şehir oluyor. Büyük şehrin temelini doğru atarsak, çatısını doğru çakarsak bu böyle devam eder” diye konuştu.

3,5 yıldır komşumuz Suriye’de kirli bir savaşın yaşandığını ifade eden Ergin; “Bu ateşin, bu zulmün bu topraklara sıçramasını isteyenler var. İllegal örgütler, bunun için çalışıyor. Suriye’de yaşanan zulmü alkışlayanları sevindirmeyeceğiz. Birlik, beraberlik içerisinde bölmeden, böldürtmeden, bölünmeden sandığa bir girip, güçlü bir şekilde çıkacağız inşallah” dedi.

Huzur İklimini Beraberce İnşa Edeceğiz!

Bu seçimlerde bir makam, mevki peşinde olmadığını üstüne basa-basa belirten Ergin; “Bu seçim, partiler arasında yapılan seçim değil, bir makam mevki mücadelesi hiç değil. Ankara’da zaten bir bakanlığın başında görevdeyken, Hatay’ın karşı karşıya olduğu durum için bana böyle bir görev verildi.

Ben yalnızca Ak Parti’nin adayı değilim, Türkiye’yi seven, Hatay’ı seven bütün vatanperverlerin, CHP’lisinin de, MHP’lisinin de, BBP’lisinin de, Saadet Partilisinin de, gençlerin, çocukların geleceğini güvence altına almak isteyen her hemşerimin adayı olarak huzurlarınızdayım. İnsanları kardeşçe geleceğe taşıyacak, barış ve huzur iklimini beraberce inşa edip, yolumuza emin adımlarla ilerleme kaydedeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here