Ergin; “İstikrar Sürsün Diyorsanız Oylarınız Ak Partiye Olsun”

0
72

sadullah ergin8Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Payas ilçesi sakinleri ile düzenlenen törende tek parça oldu. Çok sayıda Payas sakininin katılım gösterdiği köprü yıkım töreninde konuşan Ergin; “Payas’ın İlçe olması için elimizi değil, vücudumuzu taşın altına koyduk ve Payas ilçe oldu” dedi.

Payas İlçe Belediye Başkanı Bekir Altan ev sahipliğinde gerçekleşen sahil yolu üzerinde bulunan köprü hemzemin geçit yıkım töreninde ilk konuşmayı Başkan Altan yaptı. Altan konuşmasında, Payas’ın ilçe olmasında Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’in çok büyük katkıları olduğunu hatırlatarak; “Payas ilçesi adına size ne kadar teşekkür etsek azdır. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sizin Büyükşehir Belediye Başkanı olmanız için Payas İlçesi olarak elimizden gelen her türlü desteği fazlasıyla yerine getireceğiz. 30 Mart akşamı zafer Ak Parti’nin olacaktır” dedi.

Payas Külliyesi yakınlarında tren tolunun üstünden geçen hemzemin geçidin modern bir yapı ile yerin altına alınması için iki ayrı kepçenin başına geçen Ergin ve Altan ilk kepçeyi vurarak yıkım işlerinin başlangıcını yapmış oldular.

sadullah ergin9

Başkan adayı Sadullah Ergin, daha sonra Erzin Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen mitinge katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katılım gösterdiği mitingde konuşan Ergin; “İstikrar sürsün, Hatayla birlikte Erzin büyüsün diyorsanız oylarınız, Ak Partiye olsun” dedi.

Ergin, Ak Parti Erzin seçim bürosunun açılışını da gerçekleştirdi. Açılış töreni Erzin İlçe Başkanı Abdullah Yakar’ın Erzin Belediye Meclis üyelerinin aday tanıtımı konuşmasıyla başladı. Yakar konuşmasında, 30 Mart’tan sonrada hizmetlerin devam etmesi için herkesi, Ak Parti şemsiyesi altında toplanmaya çağırdı.

Daha sonra söz alan Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Erzinlilere hitap etti. Ergin; “Başkan Kasım Şimşek, Erzin ilçesi için destansı işler yaptı. Erzin’in alt yapısı yeniden yapıldı ve hizmete sunuldu. Bu kolay iş değildir. Erzin ilçesinde üst yapı çevre düzenleme çalışmalarının devam etmesi için Şimşek’e 2. bir beş yıl daha görev vermelisiniz” dedi. Ergin, konuşmasının sonunda Erzin-Dörtyol, Erzin-Osmaniye yollarının duble olacağını müjdeledi.

Dörtyol İlçesi Kuzuculu Beldesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Ergin, burada sevgi gösteriyle karşılandı. Dörtyol İlçesi ile çevresinde bulunan mahalle ve köy sakinlerinin 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’yi seçmeleri halinde hizmetin ardı arkasının kesilmeyeceğini ifade eden Ergin; “Amanos Tüneli bu yöreye büyük değişiklikler yaşatacak. İşsiz, aşsız gençlerimiz Amanos Tüneli sayesinde iş, aş imkanına sahip olacak. Artık dağın bu yüzü, öteki yüzü kalmayacak. Hatay bir bütün olarak kalkınacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here