Ergin; “Bizim İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet”

0
112

sadullah ergin25Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hassa İlçesi seçim bürosu açılışını yaptı. Ergin, açılışta vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Hizmetler, yatırımlar konusunda, siz yeter diyinceye kadar bizler hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet” dedi.

Hassa İlçesi seçim bürosu açılışının yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulunan Ergin, Küreci, Ardıçlı, Demrek, Yuvalı, Akkülek, Mazmanlı, süt toplama merkezi açılışı ve Hassa İlçesi kanalizasyon ve su şebekesi temel atma törenlerine katılım göstererek vatandaşlarla birlikte oldu. Ergin; “Ak Parti hizmet partisidir. 11 yıldır hizmet siyaseti yaptık. Memleketimizin dizine derman geldi. Bu yörelerin kalkınması için büyük adımlar attık. Sandıkta bizlere bir vekalet verdiniz. Bu vekalette Ankara’dan hizmet istediniz. Bizler de bu isteği anında yerine getirmek üzere Hassa İlçesinin, beldelerinin ve köylerinin ihtiyaçlarını karşılama yolunu seçtik” diye konuştu.

Amanos Tüneline de değinen Ergin, yapılacak olan tünel sayesinde Hassalıların, 15-20 dakikalık yol ile İskenderun Körfezine ulaşacaklarını belirterek; “Bu yol, bu tünel, bu topraklara can verecek. Bu yöre göç alacak, topraklarınızın değeri artacak” dedi.

sadullah ergin26

Büyükşehir konusunda da çeşitli konulara değinen Ergin; “Hatay’ın Büyükşehir olması ile yatırımlarda büyük oranda artış sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi adından da anlaşılacağı gibi sizlere alt yapı, büyük yollar, meydan düzenlemesi ve diğer hizmetlerde yanınızda yer alacaktır. Hassa Belediyesi’nin gücü yetmediği zaman Büyükşehir Belediyesi anında yardımcı olacaktır. Büyükşehir’inde gücü yetmezse, Ankara devreye girecektir. Yani Ankara, her zaman yanınızda olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Hassa’da temel atma törenine de katılan Ergin, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın Hassa ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hassa İlçesi DSP İlçe Başkanı Mehmet Yolal, temel atma töreninde Ak Parti’ye geçti. Ergin, Yolal’a Ak Parti rozeti taktı.

Ergin, Açılışların Ardından Dernek Ziyaretlerinde Bulundu

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hassa’daki programın ardından Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesini ziyaret ederek, dernek başkanı Hakan Kokusever’den derneğin üyelerine yönelik faaliyetleri hakkında bilgi aldı, fikir alış verişinde bulundu.

Derneğin Hatay Şube Başkanı Hakan Kokusever, Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Gerek grup başkanvekili olarak gerekse Adalet Bakanı olarak Sayın Ergin, Hem Türkiye’nin hem de Hatay’ın mimarı oldu. İlimiz de bu çalışmalardan nasibini aldı ve almaya devam ediyor. Yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür eder, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde başarılar dileriz” dedi.

Ziyarette konuşma yapan Ergin; “Şehit olan evlatlarımızın maneviyatına ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Bu konuda üstümüze düşen görevi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here