Engelli Basketbol Takımı Niğde Deplasmanından Galibiyetle Döndü

0
176

Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı Niğde Deplasmanından Galibiyetle Döndü

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubunda yer alan Hatay Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligdeki başarılarını sürdürüyor.

Hatay temsilcisi, Pazar günü gerçekleşen mücadelede Niğde Engelliler ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında 49 sayı üreten Hataylı basketbolcular, ikinci yarıda da bulduğu 59 sayıyı hanesine ekleyerek, rakibini 108-36 yenmeyi başardı. Keyifli geçen maçta Kemal Atçı bulduğu 46 sayı ile maçın en skorer ismi olurken İbrahim Gür 25 ve Murat İlengöz de 21 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

2 Haftada 211 Sayı İle Çok Avantajlı Bir Averaja Sahip Olduk

Hatay Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sorumlusu Serkan Çelik ise maç sonu değerlendirmesinde; “Hedefimizin şampiyonluk olduğu bu senede lige çok iyi bir başlangıç yaparak 2 maçımızdan da galip geldik. Ayrıca 2 hafta da atılan 211 sayı ile ligde çok avantajlı bir averaja sahip olduk” dedi.

Çelik sözlerinin devamında,  bir sonraki maçın Mersin Sanat Engelliler ile olduğunu dile getirerek, 8 Aralık Cumartesi günü Mersin deplasmanında oynanacak maça tüm basket severleri davet etti.