Engel Tanımayanların ‘Gelinlik’ Hayali Gerçek Oldu

0
42

İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği, dernek üyesi olan genç kızların ‘gelinlik’ hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Engelsiz Atölyede düzenlenen bir etkinlikte 8 engel tanımayan genç kızımız gelinlik giyerek gönüllerince eğlendi.

“Engelsiz Atölyede Engellilerin Hayalleri Gerçekleşiyor” sloganıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen; “İskenderun Belediyesi ve Derneğimizin ortaklığıyla Engelsiz Atölyede düzenlediğimiz bu etkinlikle Engellilerin Hayalleri gerçekleşmiş oldu. Çocuklarımız çok mutlu oldular. Onlar mutlu olunca tabi bizlerde mutlu olduk” diye konuştu.

Beyaz gelinlikler içerisinde prensesler gibi olan genç kızlarımızın bu mutluluğuna ortak olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Gelinlerin en güzeli bizim kızlarımız olmuş, hepsi birbirinden güzel olmuş, onlara büyük bir alkış istiyorum. Sekiz kardeşimize gelinlik giydirdik. Bu gelinlerimiz İskenderun’un en güzel gelinleri. Bu kardeşlerimizin arzularını gerçekleştirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Ben de çok mutluyum sizlerle birlikte olduğum için. Umarım hayatta her istedikleri gerçek olur” şeklinde konuştu.

Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen prenseslere dernekteki arkadaşları da eşlik etti. Görüşlerini aldığımız prensesler, gelinlik giymekten ötürü çok mutlu olduklarını, hayallerinin gerçek olduğunu ifade ettiler. Etkinliğe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ve İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Ali Çift de katılım gösterdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here