Emniyet Tüm Birimleri ile Huzur Denetimi Yaptı

0
45

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birçok birimin katılımıyla asayişin sağlanması ve suçlularla mücadele kapsamında kentin farklı noktalarında huzur denetimi gerçekleştirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü özel harekât destekli düzenlenen şehrin birçok noktasında eş zamanlı düzenlenen denetimlerde, emniyet güçleri tarafından araçlar durduruldu, vatandaşların sorgulaması yapıldı, şüpheliler ile araçlarında detaylı inceleme yapıldı.

Tüm birimlerin adeta sahaya indiği denetim uygulaması sırasında trafik ekipleri de araçlarda yasaklı olan cam film denetimi gerçekleştirdi. Bazı araçların ön camında dahi siyah film olduğunu tespit eden ekipler kontrol noktasında söktürdü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm birimler de kendi alanlarında çalışmalarını gerçekleştirerek özellikle suçlular ve suça meyillilerle mücadele etti.

İlçe geneline birçok noktada düzenlenen ve her köşe başında polisi gören vatandaşlar ise halkın huzuru için yapılan bu çalışmalardan memnun olduklarını belirterek Emniyet müdürlüğüne teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here