Emniyet Müdürü Basının Bayramını Kutladı

0
56

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar; “Doğru haber verme, objektiflik ve özel hayata saygı, basın çalışanlarımızın vazgeçilmez düsturları olmalıdır” dedi.

Basın mensuplarının görevlerini ifa ederken bazı değerlere hassasiyet göstermeleri gerektiğini ifade eden Emniyet Müdürü Başar; “Demokratik laik parlamenter ve hürriyetçi sistemlerde herkese ve her kesime verilen hak ve ödevler nitelikleriyle belirtilmiştir. İçinde yaşadığı toplumun milli, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine saygılı olma, vatanın bölünmez bütünlüğüne bağlı olma, Doğru haber verme, objektiflik ve özel hayata saygı, basın çalışanlarımızın vazgeçilmez düsturları olmalıdır. Basın mensuplarımızın görevlerini ifa ederken bu değerlere hassasiyet gösterdiklerine gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, gece-gündüz, yaz-kış demeden, çok zor şartlar altında sadece gerçeklerin peşinden koşan ve toplumu aydınlatmak adına her türlü güçlüğe göğüs geren, idarecilere yardımcı, yaşadığı kente sevdalı, bu kentin sorunlarını çözme konusunda kendini sorumlu hisseden, düşüncelerini gazetesinde ve köşesinde dile getiren değerli yerel basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü şahsım ve İskenderun İlçe Emniyet Teşkilatı personeli adına kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here