Emniyet Müdürlüğüne 12 Motosiklet Hibe Edildi

0
82

İskenderun iş adamlarının Emniyet Müdürlüğüne hibe ettiği 12 motosiklet törenle polislerin hizmetine verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen törene Kaymakam Ali İhsan Su ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, emniyet amirleri ile polis memurları katıldı.

On iki motosikletin esnaf, odalar ve hayırsever işadamları tarafından hibe edildiğini açıklayan İlçe Emniyet Müdürü Başer; “Şoförler, Otomobilciler Odası üç motosiklet hibe etti. Deniz Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Sabahattin Uygun, Bedrettin Öz, Ticaret Borsası, Cemil Kirmit ve Özkaya Ticaret de birer adet motosiklet hibe ettiler. Bu motosikletler halkımızda daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet edebilmemiz için Toplum Destekli Polislerimize, karakollarımıza taksim edildi” dedi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise görevi toplumun huzuru ve güvenliğini sağlamak olan polisin gece gündüz çalıştığını söyledi. Bugün de bu hizmet ekibine 12 adet motosikletle takviye sağlandığını kaydeden Kaymakam Su; “Bu da vatandaşlarımızın bundan sonra ümit ediyorum, çok daha polisi fazla görünür yapacaktır. Çok daha yakın hizmet sağlamış olacağız vatandaşımıza” diye konuştu.

Hibe edilen motosikletlerle İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğündeki toplum destekli büro amirliği, artık motorlu taşıtları kullanarak daha hızlı ve verimli hizmet verecek. Toplum destekli bayan polislerin iki tanesi İskenderun’da motor kullanarak görev yapacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here