Elektrik Akımına Kapılan Asker Şehit Oldu

0
100

İskenderun’da elektriğe kapılan asker hayatını kaybetti. Ahmet Tor kışlasında elektrik akımına kapılan er Mehmet Sezai Başakcı şehit oldu.

İskenderun’da vatani görevini yaptığı sırada önceki akşam saatlerinde kapıldığı elektrik akımı sonucu hayatını kaybeden er Mehmet Sezai Başakcı’nın cenazesi İskenderun Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze daha sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli Tıp kurumundaki işlemlerin ardından yapılacak tahkikat sonrasında er Başakcı’nın naaşının memleketi Kocaeli’ne gönderileceği bildirildi.

Kastamonu Araç ilçesi Şiringüney Köyü nüfusuna kayıtlı, Gebze Adem Yavuz Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen Başakcı’nın acı haberi ailesine ulaştı.

Şehit asker için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir mesaj yayınlayarak; “Gebze Adem Yavuz Mahallesinde ikamet eden ve Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevini yerine getiren Mehmet Sezai Başakcı elektrik akımına kapılarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here