EHDAV Başkanı Yeral, Gadir Hum Bayramı İçin Arsuz’a Geliyor

0
286

Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Başkanı Ali Yeral, 29 Ağustos Çarşamba günü Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından organize edilen Gadir-i Hum Konferansına katılmak üzere Arsuz’a geliyor.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yıllardır Arsuz’da eksikliğini hissettiğimiz ve ilçemizde böyle konferansın yapılmamasından dolayı yaşadığımız eksikliği gidermek için Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Başkanı Ali Yeral’ın da konuşmacı olarak katılacağı Gadir-i Hum konferansı ile Gadir Hum Bayramı’nın manevi anlamı hakkında konferans düzenledik” dedi.

Başkan Arslan, farklı kültürlerin yer aldığı Arsuz’da toplumsal kucaklaşmanın gerçekleşeceği, Kuran-ı Kerim tilaveti ile duaların okunacağı ve Gadir Hum Bayramı’nın manevi değerinin anlatılacağı konferansın 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat 19.30’da Lion King Otel’de gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

Sunuculuğunu HRT Akdeniz TV Ana Haber sunucusu Ali Yolcu’nun yapacağı konferansın ücretsiz olduğunun da altını çizen Arslan; “Tüm bölge halkımızı birlik ve beraberliğimizi göstermek için konferansa bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here