Düzce Valisi Ali İhsan Su, Son Kez İGC’yi Ziyaret Etti

0
97

su-igc1İskenderun basınıyla dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde son kez bir araya gelen Düzce Valisi eski Kaymakamımız Ali İhsan Su, İskenderun’un her açıdan özel ve güzel bir yer olduğunu söyledi. Basın mensuplarıyla uzun bir süre sohbet eden Vali Su; “Benim için en büyük servet burada edindiğim kazanımlardır” dedi.

Son kez İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Düzce Valisi Su, gazetecilerle yaptığı söyleşide; “Bu makamlarda önemli olan, görevi, layıkıyla yapmaktır. Bu makamlar insanlara hizmet için vardır. En değerli varlık insandır. O nedenle insanlar her şeyin en iyisine layıktır. Yeter ki onları biraz dinleyelim” diye konuştu.

su-igc2

Kamu hizmetinin daha iyi yapılması için basından da çok istifade ettiğini söyleyen Su; “Bana gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. İnanın buradan ayrılıyorum ama gönlüm ve kalbim hep burada! En çok özleyeceğim buranın insanı ve sizlersiniz. İskenderun her açıdan özel ve güzel bir yerdir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun’da görevde iken unutamadığı bir anısını da basın mensuplarına anlatan Vali Su; “‘Bir Dilek Tut Yerine Gelsin’ projesi kapsamında babası hapiste olan bir kızın bilgisayar dileğini yerine getirdik. Ardından bu kızımız bana duygu yüklü bir teşekkür mektubu ve el işlemesi anahtarlık hediye etti. Bu hediyeler üzerine çok duygulandım” dedi. Vali Su, en büyük servetinin burada edindiği kazanımlar olduğunu da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here