DP İlçe Yönetimi İstifa Etti

0
55

Genel merkezin, Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Yönetimini görevden almasının ardından parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen DP İlçe Başkanı Ali Usta; “Geçtiğimiz ay yapılan görkemli toplantının gölgesidir bu!” dedi.

DP İlçe Başkanı Ali Usta, partiyi hareketlendirdiklerini ancak bunun sonucunda turpan yediklerini savundu. Kapıları kapalı olan ve 3 kişiyle kurdukları DP İskenderun İlçe Teşkilatının üye sayısını 3 bin kişiye çıkardıklarını söyleyen İlçe Başkan Usta; “Görev yaptığımız süre zarfında partiyi yok etme değil, yüceltmek adına çalıştık. 16 Aralık’ta yaptığımız kalabalık toplantı birilerini rahatsız etti ki, şuan bu noktaya geldik. Yönetim ile birlikte görevimizden istifa ediyoruz ama yine Demokrat Parti çatısı altında bize bir görev verilir ise yapmaya hazırız. 11 ayda partiyi güçlendirdik. Bunun içinde tırpan yedik” diye konuştu.

Genel merkezin, görevden alma kararını yerine getirmesinden önce yönetim olarak istifa ettiklerini ifade eden Usta, kendisi ile birlikte görev yapan yönetim kurulu üyelerine, vermiş oldukları destekten ve özverili çalışmadan dolayı hepsine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here