DP İlçe Binasına Haciz Geldi

0
111

demokrat parti1Demokrat Parti (DP) İlçe binasına Başkan Ahmet Gelmen’in 310 bin liralık şahsi borcundan dolayı haciz geldi.

İddiaya göre inşaat işleri yapan DP İlçe Başkanı Ahmet Gelmen, 2007’de Sabahattin Ateş’ten 200 bin lira borç para aldı. Borcunu süresinde ödemeyince de alacaklı Sabahattin Ateş, icra davası açtı. Dava 2011’de sonuçlanıp, borç yasal faiziyle birlikte 310 bin lira oldu. Alacaklı avukatı, icra müdürlüğü görevlileri ve polis ekibiyle DP İskenderun İlçe Başkanlığı’na geldi. İcra görevlileri, parti binasındaki masa, sandalye ve bilgisayarları tespit etti.

Haciz işlemine tepki gösteren Ahmet Gelmen, alacaklı olan kişiye borcunu ödediğini yakını olduğundan senedi almayı unuttuğunu, aynı parayı yeniden kendisinden tahsil etmek istediğini öne sürdü.

İtibarsızlaştırılmaya çalışıldığını öne süren Gelmen; “18 yıldır bu memlekette esnafım. Hayatım boyunca bir Allah’ın kulu ne bir icraya gelmiş, ne de beni icraya vermiştir. Ben de davacıyım” diye tepki gösterdi. İcra görevlileri, işlemlerin ardından parti binasından ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here