DP Adayı Aslan; “Hayal Ürünü Projelere Kanmayın!

0
142

Seçim bürolarını birer-birer açan ve her açılışta yoğun ilgiyle karşılanan Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Barıştepe ve Bekbele Seçim Bürolarını da coşkulu bir programla açtı. Konuşmalarında diğer partilerin başkan adaylarının projelerine değinen Aslan, mahallelerin sınırlarının nerede olduğunu bilmeyenlerin proje yaptığını söyledi.

Önce Tapu Sorununu Çöz!

Barıştepe ile Esentepe Mahallelerinin sınırlarını bilmeyenlerin seyir tepesi yapacağım dediğine dikkat çeken Aslan; “Bu mahallelerin tapu sorunu var, ondan bahsetmiyorlar. Sen önce bu insanların tapu sorununu çöz, parkını, pazaryerlerini yollarını yap. Hayal satarak sizleri kandırmalarına izin vermeyin.

Belediyeciliği bildiğimiz için neyin nerede yapılıp yapılamayacağını da biliriz. Bunlar bilmedikleri için bol keseden atıyorlar. Şehri beş yıldır iktidar partisi yönetiyor. Yapsaydınız bunları! İskenderun 5 yıl daha sizin partili başkanlarınızın kötü belediyeciliğini mi görmesi lazım.

Herkes kendi işini yapsın. Devlete 40 kat trilyon takan, buraya belediye başkanı olur mu? Doktor gidip hastaları ile ilgilensin. Fabrikatör de gitsin demir üretsin. Belediyeciliği kolay sanıyorlar. 15 yıl yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

İskenderun’u Sahipsiz Bırakmayın

Bekbele’de ise yağmurlu havaya rağmen alanı dolduran kalabalığa seslenen Aslan; “Reisi Cumhur’umuz geldi, keşke hep gelse. Ancak gelirken boş gelmesin. Benim yaptığım arıtmayı ‘biz yaptık’ dedi, Payas’a kadar getirdiğim suyu ‘biz getirdik’ dedi. Madem getirdiniz 10 senedir içme suyu nerede? Sürprizim var deyince bende herhalde il olduk sandım. Meğerse çay dağıtacakmış.

İskenderun’a ne cumhur ne de millet ittifakı bir şey veremez. Varlık fonunda abisi ülkenin mallarını satma yetkisinde olacak, kardeşi de İskenderun Belediyesinde başkan olacak öyle mi? İskenderun’u sahipsiz bırakmayın. Gelin bir el de İskenderun ittifakına siz verin. Bu ittifak kazanırsa siz kazanırsınız! İnanın bana bu projeleri yapamazlar. Bu boş ve hayal ürünü projelere kanıp da İskenderun’a 5 yıl daha kaybettirmeyin” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here