Dörtyol Ak Gençlik Kuzuculu’da Toplandı

0
340

Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları’nın Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde her hafta düzenli olarak parti teşkilatlarında gerçekleştirdikleri toplantıların son durağı, Kuzuculu Teşkilatı oldu. Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt’un başkanlığında her hafta gerçekleştirilen toplantıların bu haftaki konukları da 22. Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili İsmail Soylu, Ak Parti Kuzuculu Teşkilat Başkanı Üstün Soylu ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun basın danışmanı Fehmi Rigan idi.

Ak Parti Kuzuculu Teşkilat Bürosu’nda bir araya gelen Dörtyol AK Gençlik, siyaset akademilerini aratmayan sunum ve programlarla ülke gündemine dair her hafta farklı konu başlığını tartışıyor. Dörtyol AK Gençliğin düzenlediği toplantının bu haftaki konu başlıkları; yerel seçimler ve Türk siyasetinin gelişim çizgisiydi.

Toplantının açılışını yapan Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, toplumun önemli bir kesimini oluşturan gençliğe AK Parti’nin çok büyük önem ve değer verdiğini belirtti. Haftalık olağan toplantıların Dörtyol’un bütün beldelerinde gençlerle birlikte gerçekleştirildiğini vurgulayan Bozkurt konuşmasında; “Başbakanımız Erdoğan’ın da dediği gibi biz genç kardeşlerimizi yedek kulübesinde değil, ilk on birde görmek istiyoruz. Bu yüzden tüm genç kardeşlerimizi münazara programlarımıza, sosyal etkinliklerimize ve toplantılarımıza katılmalarını bekliyoruz” dedi.

Ak Gençlik Kavganın Değil Dayanışmanın Gençliğidir!

Bozkurt’tan sonra söz alan Ak Parti Kuzuculu Teşkilat Başkanı Üstün Soylu da, Dörtyol Ak Gençliği Kuzuculu’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Ak Gençliğin, kavganın, çatışmanın ve kısır çekişmelerin değil, dayanışmanın, kucaklaşmanın tarafında bir gençlik olduğunu vurgulayan Soylu, Ak Gençliğin zulmün karşısında eğilmeyen, haksızlık karşısında susmayan, kökü mazide ve gözü atide bir gençlik olduğunu ifade etti.

22. Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili İsmail Soylu da, gençlerin Türkiye’nin istikbali, aydınlık yarınları olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında; “Birileri Tandoğan belagati ile sloganı, hizmetin yerine ikame edip meydanlarda naralar atabilir, birileri ellerinde molotof kokteyllerle halkın milli servetleri olan otobüsleri yakıp, kamu binalarını ateşe verebilir. Lakin Ak Gençlik, Türk tarihinin kendisine yüklediği o kutlu misyonun gereği olarak göğsünde iman, zihninde ilim ve irfanla hakkı söyleyecek ve hakka davet edecektir. Dizinin üstüne koyduğu bilgisayarın tuşlarına dokunarak bir dirilişin destanını yeniden mamur kılacaktır” diye konuştu.

Yerel seçimlerin yaklaşmakta olduğunun da altını çizen Soylu, yerel seçim çalışmalarının itici gücünün ve en önemli dinamizminin gençliğin gayret ve azmi olduğuna vurgu yaptı. Hatay’ın büyükşehir olması ile birlikte artık yerel seçimlerin bir genel seçim havasında geçeceğini kaydeden Soylu; “Yerel seçimde sadece Dörtyol’un belediye başkanını değil, aynı zamanda büyükşehrinde başkanını belirleyeceğiz. İlçe belediyesini almak kâfi gelmez. Aynı ölçüde büyükşehri de almalıyız. Çarkların her dişlisinin uyum içerisinde çalışmasının yolu, iki belediyeyi de almaktan geçer. Hatay’da yerel seçim çalışmalarını İl Başkanımız İsmail Kimyeci’nin de belirttiği üzere %100 başarıyı elde edebilecek bir performans ile gerçekleştirmemiz gerekmektedir” dedi.

Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıda Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun danışmanı Fehmi Rigan da siyaset bilimi ve Türk siyasetinin seyir çizgisi hakkında sunum yaptı.

Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt toplantının sonunda katılımcılara teşekkür ederek gelecek hafta Yeşilköy Teşkilatı’nda Ak Gençlik ile toplantıların devam edeceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here