Dönmez; “İskenderun’da İktidar Olmaya Değil, İktidarı İskenderun’a Taşımaya Geliyoruz”

0
126

mehmet dönmez2Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Dönmez, altı önemle çizilmesi gereken konulara parmak bastı.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, kentimizde görev yapan tüm basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Genel siyasetten yerel siyasete kadar birçok konularda açıklamalarda bulunan Dönmez; “Biz iktidar olmaya değil, iktidarı İskenderun’a taşımaya geliyoruz” dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için takvim hızla geriye doğru işlerken, Belediye Başkan aday adayları da çalışmalarına devam ediyor. Uzun zamandan beri mahalle-mahalle, köy-köy, belde-belde, dolaşarak halkla buluşan Dönmez, dün sabah İskenderun’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya katılımın yoğun olduğu görülürken, aday adayı Dönmez, tek amaçlarının İskenderun’a hak ettiği hizmeti verebilmek olduğunu belirtti.

Belediye Başkanlığına aday adayı olmasının nedenlerini ana hatlarıyla gazetecilerle paylaşan Dönmez; “Ak Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı görevini yürütürken, Mustafa Kemal Mahallesi’nde toplantı düzenledik. Bu toplantıda vatandaşlarımızla bir araya gelerek partimizin yaptığı çalışmaları anlatırken, çok farklı bir lezzetle tanıştım! Neydi bu? Doğup büyüdüğümüz yere hizmet etmek! Halkımıza fikir ve düşüncelerimizi anlatırken, tarifi mümkün olmayan bir haz yaşadım. İşte Belediye Başkanlığı makamına talip olma aşkı o zaman başladı. O günden bu güne kadar 223 mahalle toplantısı yaptık. Yaklaşık 12 bin vatandaşımızla bir araya gelip iktidarımızın yaptığı hizmetleri anlatırken, İskenderun Belediyesi’ni de Ak Partili belediyecilik ile tanıştırmak için çaba ve gayret gösterdik! Gittiğimiz her yerde çok olumlu tablolarla karşılaştık. Vatandaşlarımızdan çok büyük destek aldık” diye konuştu.

mehmet dönmez3

İskenderun’un mutlaka ve mutlaka Ak Parti iktidarıyla buluşması gerektiğinin altını önemle çizen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez; “Bakın İskenderun’un sorunları çok büyük değil! İstanbul’a boğazın altından tüp geçit yapan bir iktidar için İskenderun’da Pac Meydanı’na alt geçit yapmak zor değil! Bugün kentsel dönüşümlerle birçok il çağ atladı. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çok farklı konumlara ulaştı. Fakat biz İskenderunlular olarak iktidarın nimetlerinden bir türlü yararlanamadık. Şimdi önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var. Eğer çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak, bu kez vicdanımızla değil, aklımızla oy kullanıp iktidarı İskenderun ile buluşturmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

İktidarın hastane, yol, havaalanı yaptığını ancak, İskenderun’un Mustafa Kemal Mahallesi’nde bir tabaka asfalt dökme yetkisinin olmadığını önemle vurgulayan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dönmez, geçmişten Turgut Özal örneğini vererek; “Eğer geçmişte Turgut Özal İskenderun’a gelip de o zaman İskenderun’u iktidarla buluştursaydık, bugün İskenderun çok daha güzel, çok daha farklı konumda olabilirdi. Şimdi aynı örnek yine önümüzde var. Bundan 10 yıl 20 yıl sonra belki Ak Parti diye bir parti olmayabilir. Fakat Ak Parti’nin İskenderun’da kalıcı eserlerini görmek istiyorsak, İskenderun Belediyesi’ni Ak Partili yapmak zorundayız” diye konuştu.

Son olarak basın mensuplarının diğer aday adayları ile ilgili soruları üzerine konuşan Dönmez; “Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. Hepsinin tek amacı İskenderun’a hizmettir. Ben Mehmet Dönmez olarak buradan şunun sözünü veriyorum; Partimiz kimi aday gösterirse, maddi ve manevi sonuna kadar, sandıklar açılıncaya kadar çalışacağım. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın!” dedi.

Ak Parti aday adayı Dönmez, konuşmanın ardından tüm basın mensuplarıyla birlikte topluca hatıra fotoğrafı da çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here