Doç. Dr. Turgut Karaca; “Hayatınıza Yeni Bir Pencere Açın”

0
308

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca; tüp mide ameliyatı olacaklara destek ve tüp mide ameliyatı olanlara motivasyon amacıyla, İskenderun Gelişim Hastanesi Konferans Salonu’nda toplantı düzenledi. Sohbet ortamında geçen toplantıda obezite ameliyatıyla ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Doç. Dr. Turgut Karaca, sağlığına kavuşan obezite hastalarına önerilerde bulundu.

Konuşmasında obezitenin dünyada ciddi bir sağlık sorunu olduğuna dikkat çeken Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca, “Önemi bir sağlık sorunu olan obezite, estetik bir sorun olmasından çok, tedavi edilmediği takdirde; yüksek tansiyon, kalp yetmezliği gibi sorunlara neden olabilen önemli bir hastalıktır. Obezite ameliyatı da bu konuda en etkili yöntemdir.

Bizler kapalı yöntemle gerçekleştirdiğimi obezite ameliyatını, vücut kitle indeksi 35’in üzeri olan hastalara uygulamaktayız. Deneyimli ekibimiz ve ileri teknolojik imkanlarla obezite ameliyatını güvenle gerçekleştiriyor, ardından diyetisyen desteği ile kontrollerimizi devam ettiriyoruz” açıklamasında bulundu. Toplantının ardından katılımcılar, düzenlenen kokteylde bir süre sohbet etti.

Doç. Dr. Turgut Karaca, her ayın ilk cumartesi günü ‘Obezite ve Tip2 Diyabet Cerrahisi’ toplantısını devam ettireceklerini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here