Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “Bu Seçime Damga Vuracağız”

0
87

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili soruları cevapladı.

Hatay’ın sahipsiz olduğunu belirten Çalışkan; “Yetkililer muhalefetteymiş gibi şikayette bulunuyor. Hatay’ın başarısızlığından bahsediyorlar. Tamam, başarısızsa iktidarda olan yönetimde olsan sizsiniz. Tüm bakanlıklar elinizde ne gerekiyorsa yapın. Şu anda yolların hepsi çukur. Hem Büyükşehir bu konuda sınıfta kaldı, hem meclis çoğunluğu elinde olan ve 3,4 İlçe hariç hepsi Ak Partinin elinde. Hepsi sınıfta kaldı. Yani biz hizmet edeceğiz ama elimizde imkân yok deme lüksüne sahip değiller” dedi.

Hatay’a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Çalışkan; “Bu şehre sahip çıkılması lazım. Çevre illerle kıyaslanacak durumda bile değil. Konuşmaya gelince konuşurlar lakin kendisine sen bu çözümün neresindesin dersen vereceği cevap ise karşımdaki rakibimi nasıl alt ederim nasıl şov yaparım onun hesabındadır. Hatay 40 yıldan bu yana aynı sıkıntıları yaşıyor.

Saadet Partimize gelince Hatay’da ve Türkiye genelinde güçlü adaylar ile yolumuza devam ediyoruz. Saadet Partisi tüm kesime hitap eden adaylara ağırlık veriyor.  Başta Payas ve Altınözü adayımız olmak üzere güçlü adaylarla bu seçime damga vuracağız ve bu seçimde bu devranın böyle devam etmeyeceğini göstereceğiz. Türkiye’de Belediyeciliği yapan en iyi parti Saadet Partisidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here