Diş Hekimi Emir Selim Yazar, Yeni Diş Kliniğini Hizmete Açtı

0
1352

İskenderun Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili de olan Diş Hekimi Emir Selim Yazar, yeni diş kliniğini İskenderunluların hizmetine açtı. Oldukça modern cihazlarla döşeli olan diş kliniği geçtiğimiz hafta sonu törenle açıldı.

Kliniğin açılış törenine, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Milletvekili Abdülaziz Yazar, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İbrahim Gül, Güven Makine ve Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Diş Hekimi Emir Selim Yazar’ın eşi ve aynı zamanda Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Seval Kirmit, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Açılış kurdelesini hep birlikte kesen davetliler daha sonra diş kliniğini gezerek bilgi aldılar ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. Diş kliniğini çok beğenen davetliler, yeni yerinde Emir Selim Yazar’a başarılar dilediler.

Davetlilerle tek-tek ilgilenen Diş Hekimi Emir Selim Yazar ve eşi Seval Yazar, katılımlarından ötürü misafirlerine teşekkür ettiler.

Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulanan 4 Nolu Belediye İşhanı 2’nci katta açılışı gerçekleştirilen özel muayenehanede, 3 ayrı diş klinik odası, Panoromik/Rontgen, Dezenfeksiyon, Doktor Odası ve Bekleme salonu bulunuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here