Dingil; “Merkeze Gelen Hizmet Beldelere de Gelecek!”

0
108

seyfi dingil7İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday olan Seyfi Dingil, seçim çalışmaları çerçevesinde seçim sonrası İskenderun’un mahallesi olacak olan beldeleri ziyaret etti. Belediye Başkan Adayı Dingil, İskenderun merkezine hangi hizmet gelecekse aynısının beldelere de geleceğini belirtti.

Belde ziyaretlerinin ilkini Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’e gerçekleştiren Ak Parti Adayı Dingil ziyaretlerini Milletvekili Orhan Karasayar ve Ak parti ilçe yönetimi ile birlikte gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bülent Özer; “Sonuna kadar Seyfi Dingil’in yanındayız” dedi. Burada esnaf ziyareti de gerçekleştiren Dingil, ardından Denizciler beldesine geçti. Büyük bir sevgiyle karşılanan Seyfi Dingil, burada Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ile de görüştü. Son olarak da Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir’i ziyaret eden Seyfi Dingil, burada da belde teşkilatı ve esnafla bir araya geldi.

seyfi dingil8

Belediye Başkan Adayı Dingil, kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hiç kimsenin şüphesi olmasın İskenderun merkezine hangi hizmet gelecekse aynısı beldelere gelecek. Bunların teminatını veriyorum. Biz birlikte İskenderun’uz. Beldeleri ve köyleri yakından biliyor, insanlarını çok iyi tanıyorum. Şimdi hep birlikte büyük bir aile olduk” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here