Deva Partisi 1’ci Yaşını Tüm Türkiye’yle Kutladı

0
59

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi 9 Mart 2021 tarihinde birinci yıl dönümünü kutladı. Türkiye’de teşkilatlanmış tüm il ve ilçelerde 1. yaşını kutlayan Deva Partisi, il binalarında kutlama yapmak yerine sahaya çıktı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve parti kurucuları sabah Anıtkabir’e ziyarette bulundu. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Ali Babacan saat 11.00’da Genel Merkez’den çevrimiçi toplantıda 81 il başkanına seslendi. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın konuşmasından sonra 11.30 sularında eşzamanlı olarak tüm Türkiye’de bir dizi saha ziyaretinde bulunuldu.

Hatay’da da Deva Partisi il ve ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Deva gönüllüleri sahaya akın etti. Şehrimizin ve ilçelerimizin esnafları, sokaktaki vatandaşları ile tek-tek iletişime geçildi. İl ve ilçe başkanları 1. yaşımızı kutladığımız broşürlerimizi esnafa dağıtırken il ve ilçe başkanlarımız Ali Babacan’ın selamlarını ilettiler; esnafımızın hal ve hatırlarını sordular.

Oldukça sıcak karşılanan partili üyelerimize vatandaşlar, birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini, ekonomik sorunların çözümlenmesini, adalet, eğitim, sağlıkta reformlar yapılmasını beklediklerini ilettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here