Denizde İş Var!

0
102

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi de İstihdam Seferberliğine Dahil Oldu

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Yönetimi ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Şube konferans salonunda yapılan toplantıya, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada; “21 Ocak’taki TOBB Türkiye Ekonomi Şurasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısının ardından Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve TOBB Başkanımız 2 hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışarak istihdam teşviklerini hazırladılar.

25 Şubat 2019 tarihinde TOBB Başkanımızın ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ile Oda ve Borsa Başkanlarımızın ve TOBB Sektör Meclisi Başkanlarımızın katılımıyla “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası başlatıldı. Biz de Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi olarak, Denizde İş Var diyerek bu kampanyaya dâhil olduk.

Bu teşvikler konusunda şirket sahipleri ve yöneticileri kadar muhasebecilere ve şirketlerin insan kaynakları yöneticilerine de büyük görevler düşüyor. İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda onlardan ekstra hassasiyet bekliyoruz.

Buradan tüm iş dünyamıza ve işverenlere özellikle üyelerimiz olan denizcilere çağrıda bulunuyorum. Türkiye’nin gücüne ve geleceğine güvenin. İstihdam Seferberliği 2019’a katılın, bu tarihi istihdam teşviklerinden faydalanın. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak, hem işinizi geliştirin, hem ekonominin büyümesine katkınız olsun, hem de Türkiye’nin geleceğine yatırım yaparak, kazanan siz olun.

Dünün en çok kazananları, Türkiye’ye yatırım yapanlar, Türkiye’de istihdam sağlayanlar oldu. Yarının en çok kazananları da, bugün Türkiye’ye yatırım yapanlar, insanımıza istihdam sağlayanlar olacak. Bu topraklarda bereketi ve umudu hiç kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz. Bu topraklarda, bu ülkenin denizlerinde bereket var, umut var. Burada iş var, Burada aş var, Burada gelecek var” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here